loader image

Vacature Sales / Accountmanager (24 of 36 uur p/w)

Ben jij als sales professional toe aan de volgende stap in jouw carrière? En ben je gewend om contracten af te sluiten in complexe business-to-business omgevingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Sales Professional ga je Collect + Go helpen hun volgende groeistap te maken. Hiervoor richt je je op het binnenhalen van nieuwe klanten in het MKB+ / Enterprise segment. Je focust je hierbij op een strategische lange termijn samenwerking, waarbij je de e-CMR oplossing van Collect + Go verkoopt. Uiteraard kun je terugvallen op de ondersteuning van jouw collega’s op kantoor en technisch inhoudelijk specialisten in het veld. Je belangrijkste verantwoordelijkheden en taken zijn:

 • analyseren van de markt en meedenken over de commerciële strategie en activiteiten
 • acquisitie nieuwe klanten, met name telefonisch en online
 • richting geven aan de opbouw van het sales team

Welke bagage neem jij mee?

Om in deze functie succesvol te zijn heb je de unieke kwaliteiten om commercieel te scoren in een complexe omgeving. Je herkent je in de kenmerken van een “challenger sale”, waarbij je waarde toevoegt en de klant durft uit te dagen en “streetsmart” bent om de deal binnen te halen, waardoor je de basis voor een lange termijn samenwerking legt. Je beschikt daarvoor over de unieke combinatie van strategisch inzicht en hands-on mentaliteit; empathische gesprekspartner en slimme onderhandelaar; fanatisme van een topsporter en tegelijkertijd engelengeduld, omdat je weet dat je grote vissen niet snel binnenhaalt. Je hebt het talent kansen in de markt te spotten, stapt er ook gewoon op af en weet voortgang te bewaken in langdurige trajecten. Je bent zelfverzekerd, maar niet te trots om de hulp uit de organisatie te vragen want je kent de kracht van samen sterk!

Wij verwachten:

 • HBO of Universitaire opleiding;
 • je bent toe aan je 2e of 3e stap in jouw carrière en hebt al serieuze saleservaring in business to business verkoop;
 • aantoonbare deal closing ervaring bij grotere klanten
 • goede beheersing van de Engelse taal in woord & geschrift;
 • je bent woonachtig op goede reisafstand van het kantoor in ‘s-Hertogenbosch (je bent daar regelmatig);
 • de volgende persoonskenmerken: commercieel gedreven, ondernemersgeest, hands-on, proactief, gemotiveerd, zelfstarter, samenwerker, procesdenker. 

Collect + Go biedt:

Een internationale werkomgeving binnen een snel groeiend innovatief ICT bedrijf; professioneel met een uitstekende reputatie in de markt met volop ruimte voor “ondernemersmentaliteit” en de mogelijkheid met de organisatie mee te groeien. Je krijgt een uitdagende en zelfstandige functie met veel vrijheid én verantwoordelijkheid. Hiernaast biedt Collect + Go:

 • Een vast basis salaris vanaf € 2.000 per maand dat variabel kan oplopen tot € 4.000,- bruto per maand, afhankelijk van behaalde doelstellingen en op basis van 36 uurs invulling;
 • goede secundaire voorwaarden waaronder: laptop, telefoon, 24 vakantiedagen en onkostenvergoeding;
 • Doorgroeimogelijkheid binnen de te vormen sales organisatie

Over Collect + Go

Collect + Go – Innovators in e-CMR – is een snel groeiend innovatief ICT bedrijf in ‘s-Hertogenbosch. Met haar makkelijk te implementeren e-CMR oplossing maken klanten van Collect + Go de overstap naar een volledig papierloos proces in goederenuitgifte. Leen Bakker, Plus supermarkten, Lamb Weston Meijer, Vos Logistics, H. Essers, Scheuten Glas en vele andere producenten en logistiek dienstverleners werken al met de e-CMR oplossing van Collect + Go.

Collect + Go kiest daarbij bewust voor het leveren van diensten en producten waarbij gebruik wordt gemaakt van innovatieve technologieën én een uitgekiend partnermodel. Sinds 2018 profileren zij zich als dé innovatieve challenger in e-CMR en leveren een unieke SaaS oplossing bij een groeiende klantenkring. De e-CMR dienstverlening gaat van implementatie tot beheer en van configuratie tot integratievraagstukken.

De cultuur bij Collect + Go is no-nonsense, waarbij professionaliteit, kwaliteit en het realiseren van doelen van doorslaggevend belang zijn. De insteek daarbij is dat je doelen het beste realiseert als er ruimte is om jezelf te zijn, te groeien als persoon en als (sales) professional. De organisatie bestaat uit medewerkers met een hoog expertiseniveau en dat maakt het makkelijk schakelen. Daarnaast is Collect + Go een hele leuke club met veel humor, energie, goede resultaten, korte lijnen (geen politiek), veel drive en mogelijkheden om mee te delen in het succes. Om de organisatie te laten groeien zoeken wij een gedreven Sales Professional die gewend is om te leveren!

Werkgebied/ standplaats

Je werkt vanuit het kantoor van Collect + Go in ’s-Hertogenbosch (naast centraal station). Je werkgebied betreft de Benelux.

Interesse?

Heb je interesse én voldoe je aan de eisen in het profiel? Dan zien wij jouw sollicitatie, voorzien van een up-to-date CV + een gerichte motivatie, graag tegemoet. Stuur deze naar info@collectgo.eu  

Sollicitatieprocedure

Deze sollicitatieprocedure bestaat uit meerdere gesprekken. Het eerste gesprek en de vervolggesprekken vinden plaats op kantoor bij Collect + Go. Een referentieonderzoek maakt onderdeel uit van deze sollicitatieprocedure en mogelijk ook een assessment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *