loader image

UN/CEFACT en DESADV voor e-CMR

QR en barcode scanning e-CMR

UN/CEFACT en DESADV voor e-CMR

We hebben een aantal nieuwe functies en integraties beschikbaar die de implementatie van e-CMR aanzienlijk vergemakkelijken:

  • Emballage afhandeling. Naast het dagelijkse overzicht met emballage mutaties is het nu ook mogelijk om emballage te scannen. Dit kan gewoon via de camera functie van de chauffeur. 
  • Exceptie handling op basis van QR of barcode. We maken het voor chauffeurs makkelijk om een exceptie meteen op regelniveau te administreren via QR codes die op de materialen of labels staan. Met de handige meertaligheid functie is het administreren van een breuk of schade een fluitje van een cent voor een chauffeur.
  • Geautomatiseerde ondertekening. We hebben een aantal vernieuwende tekenopties, waarmee e-CMR’s geautomatiseerd kunnen worden afgetekend. 

Ook zijn we bezig met DESADV en UN/CEFACT integratie.

Samen met GS1 werken we aan een generiek proces voor afhandeling van e-CMR’s op basis van standaarden die al in gebruik zijn bij retailers. De digitale pakbon vormt daarbij de ideale basis voor het aanmaken van de transportdocumenten!

Om de data ontsluiting vanuit ERP te vergemakkelijken is een mapping naar UN/CEFACT beschikbaar. Werkt jouw organisatie met SAP of Microsoft Dynamics 365 Business Central? Dan kunnen we een documentatie delen, waarmee de IT afdeling of leverancier een generieke output sturing op kan zetten. 

Wil je hier meer over weten? Vraag dan onze brochure aan via het contactformulier hieronder.