Weer 5 klanten sluiten transactiebundel e-CMR af!

Weer 5 klanten sluiten transactiebundel e-CMR af!

Transactiebundels vallen in de smaak!

In maart hebben vijf klanten een transactiebundel afgesloten bij Collect + Go. Drie van deze klanten hebben daarin online een maandbundel afgesloten. Twee andere klanten zijn gestart met een startbundel. Daarmee valt de prijsstelling en het gemak van afsluiten in de smaak. 

 

Een van deze klanten is transportbedrijf Batana uit Spanje. Na het afsluiten van de startbundel zijn zij meteen gestart met toepassing in hun distributie tussen Barcelona en Madrid. Daarmee wordt Collect + Go nu ook in de Spaanse markt toegepast. Het platform en de app waren al beschikbaar in de Spaanse taal. Het uitrollen naar Spaanse gebruikers werd daarmee vrij eenvoudig. Eigenaar Salvador Batana sloot via credit card zijn transactiebundel af. In dezelfde week had hij zijn eerste orders afgetekend retour. 

 

In Nederland zijn in maart drie verladers en een transportbedrijf gestart met Collect + Go. Ook deze bedrijven doorlopen het adoptiemodel waarin gestart wordt met de startbundel. Na eerste toepassing schalen deze bedrijven op naar de maandbundel die past bij het maandelijkse verbruik.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand