Klantcase containertransportbedrijf Gevezet
Gevezet

Klantcase containertransportbedrijf Gevezet

Papierloos / CO2 reductie

45% besparing

Positieve feedback klanten

Sneller zijladen

Containertransportbedrijf Gevezet uit Den Bommel heeft de app van Collect + Go opgezet voor 3 chauffeurs. Edwin, Stefan en Jimry kunnen nu met hun TomTom PRO8275 orders afhandelen. Daarmee digitaliseert Gevezet het vrachtbrieven proces.

Eigenaar Gerard van Zuilen is erg blij met deze innovatie. ‘Ik wil heel graag af van al het papierwerk. Chauffeurs leveren iedere week hun CMR’s bij mij in. Dat kost me tijd. Door de app van Collect + Go op de TomTom’s te installeren is het voor mijn chauffeurs een stuk makkelijker om digitaal te werken.’

Gerard doorliep daarin de 4 stappen binnen het registratie proces van TomTom. In de eerste stap maakte hij een nieuwe gebruiker aan. Na het autoriseren van deze gebruiker voor ‘Mobile Device Management’ kon hij inloggen op de MDM. Binnen de MDM heeft hij de app van Collect + Go toegewezen aan de gebruiker.

Na publicatie van de app door Collect + Go kwam de app beschikbaar voor de chauffeur op zijn boordcomputer. Na de software update kwam de app beschikbaar voor de chauffeurs.

‘Het was even puzzelen om dit goed voor elkaar te krijgen. Maar na uitleg door Van de Zaag en Collect + Go over de te doorlopen stappen, werkte het perfect!’