ERP en TMS integraties voor digitale vrachtbrief (e-CMR)

ERP en TMS integraties voor digitale vrachtbrief (e-CMR)

Beschikbare koppelingen

Het Collect + Go platform koppelt heel makkelijk met backend systemen. Wanneer je een export klaar zet met de lading- en ritgegevens (kenteken, tijdstippen aflevering) uit het ERP of TMS systeem, dan pikt Collect + Go deze data op voor verdere verwerking. Er zijn dus geen systeemaanpassingen nodig. Ook is er geen gedoe met formats. Geen ons een export en wij maken er chocola van!  

ERP Integraties

  • SAP

Binnen SAP is een aantal standaard transacties beschikbaar om de data voor de e-CMR te genereren. Deze transacties genereren een xml bestand waarin de benodigde data zit voor het Collect + Go platform. Door deze data klaar te zetten voor import op een beveiligde omgeving wordt makkelijk verbinding gemaakt. Indien gewenst kan hier een EDI broker tussen worden gezet.   

  • Microsoft Dynamics

Het Collect + Go platform kan uitstekend overweg met Microsoft technologie. Door gebruik te maken van Microsoft Azure componenten is de data uit Dynamics goed en snel te verwerken. Ook hier is het een kwestie van data klaar zetten en Go!

  • Quintiq / Dassault Systems

Vanuit Quintiq komt de data als xml beschikbaar. Het opzetten van deze verbinding is heel snel te realiseren. 

TMS Integraties

  • Easytrip

Easytrip is sterk in containertransport. De ordergegevens worden via xml gedeeld. Daarmee staan de opdrachten meteen klaar voor chauffeurs. Zij kunnen deze in app of via het vragenpad van de boordcomputer afhandelen. De ADR goederen kunnen ook 100% digitaal. De e-CMR functie kan worden geactiveerd met een paar muisklikken.

  • PTV Smarttour

Wanneer er gewerkt wordt met PTV Smarttour, dan is de data voor de e-CMR beschikbaar in de Transfer Database. Deze data kan gedeeld worden met Collect + Go via file transfer. 

  • TANS / Talis

Op basis van de export data uit het TANS planpakket wordt een aantal bewerkingen uitgevoerd. Na deze bewerkingen komt de data beschikbaar als digitale vrachtbrief voor de chauffeurs. 

  • Transpass / Artsystems

Binnen Transpass van Artsystems is het mogelijk om data via SQL query te exporteren. Deze data is ook beschikbaar te maken voor de boordcomputer, bijvoorbeeld Transics. Deze data wordt opgepikt door het Collect + Go platform voor verdere verwerking.

  • Winroute / Descartes

Vanuit Winroute/Descartes wordt de data weggeschreven in een staging omgeving. Deze data wordt opgepikt door het Collect + Go platform voor verdere verwerking.