ERP en TMS integraties voor digitale vrachtbrief (e-CMR)

ERP en TMS integraties voor digitale vrachtbrief (e-CMR)

Beschikbare koppelingen

Het Collect + Go platform koppelt heel makkelijk met backend systemen. Wanneer je een export klaar zet met de lading- en ritgegevens (kenteken, tijdstippen aflevering) uit het ERP of TMS systeem, dan pikt Collect + Go deze data op voor verdere verwerking. Er zijn dus geen systeemaanpassingen nodig. Ook is er geen gedoe met formats. Geen ons een export en wij maken er chocola van!  

ERP Integraties

  • SAP

Binnen SAP is een aantal standaard transacties beschikbaar om de data voor de e-CMR te genereren. Deze transacties genereren een xml bestand waarin de benodigde data zit voor het Collect + Go platform. Door deze data klaar te zetten voor import op een beveiligde omgeving wordt makkelijk verbinding gemaakt. Indien gewenst kan hier een EDI broker tussen worden gezet.   

  • Microsoft Dynamics

Het Collect + Go platform kan uitstekend overweg met Microsoft technologie. Door gebruik te maken van Microsoft Azure componenten is de data uit Dynamics goed en snel te verwerken. Ook hier is het een kwestie van data klaar zetten en Go!

TMS Integraties

  • TANS / Talis

Bij een van onze klanten is de integratie met TANS opgezet. Op basis van de export data uit dit planpakket wordt een aantal bewerkingen uitgevoerd, zodat de data ‘schoon’ gewassen wordt voor de digitale vrachtbrief. 

  • PTV Smarttour

Wanneer er gewerkt wordt met PTV Smarttour, dan is de data voor de e-CMR beschikbaar in de Transfer Database. 

  • Winroute / Descartes

Bij Leen Bakker wordt gebruik gemaakt van planpakket Winroute van Descartes. Vanuit dit planpakket wordt de data weggeschreven in een staging omgeving. Deze data wordt opgepikt door het Collect + Go platform voor verdere verwerking.

  • Transpass / Artsystems

Een van onze andere klanten werkt met planpakket Transpass van Artsystems. Vanuit dit planpakket wordt de data beschikbaar gemaakt voor Transics. Deze data wordt opgepikt door het Collect + Go platform voor verdere verwerking.