Boordcomputer integraties

Boordcomputer integraties

Collect + Go is partner van en levert integraties met de de onderstaande boordcomputer merken. 

Door de app beschikbaar te maken op de Dispo Pilot ben je meteen in bedrijf. Wanneer je een nieuwe Actros vrachtauto hebt, dan wordt de app standaard meegeleverd met de auto. Wil je aan de slag? Start dan de registratie via collectgo/register

  • Transics

Momenteel zijn we bezig om Transics voor een van onze klanten op te zetten. Wil jij hier ook in meedraaien? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar info@collectgo.eu.

  • Trimble

Ook een partnership met Trimble mag niet in dit rijtje ontbreken. Voor een van onze klanten zijn we dit aan het realiseren. Wil jij hier ook in meedraaien? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar info@collectgo.eu.

  • Groeneveld

Groeneveld heeft aangegeven dat zij graag een integratie wil opzetten, wanneer de klant daar om vraagt. Heb jij Greencat draaien en wil je met e-CMR of digitale pakbonnen aan de slag? Vraag deze integratie dan bij ons aan.

  • Rietveld

Rietveld is een Android gebaseerd platform. Het toepassen van Collect + Go is een kwestie van  installeren en Go!

  • TomTom Webfleet

Ook op Webfleet is het werken met Collect + Go een kwestie van installeren en Go. Wanneer je de app bijplaatst op de PRO8275 dan ben je meteen aan de slag. Wil je hierin ondersteuning dan staan TomTom partners Van de Zaag, On-Route en Alysgo voor je klaar. Wil je dit zelf doen? Volg dan de stappen in de handige TomTom Webfleet PRO8275 installatie guide.

  • TomTom Bridge

Het activeren van Collect + Go op de Bridge werkt net als op Google Play. Zoeken, installeren en Go!

Sluit Menu
×
×

Winkelmand