Klantcase Ebben
Ebben

Klantcase Ebben

CO2 reductie / Papierloos

Verder vergroenen keten

Geld besparen

60% besparing tov papieren proces

Customer service

Chauffeur als visitekaartje van de onderneming

Papierloos naar het Kremlin en Versailles

Boomkwekerij Ebben is de grootleverancier van Nederlandse plantsoenen en de exclusieve tuinen van Versailles tot het Kremlin. Zij zijn gestart met Collect + Go om het administratieve proces rondom de overdracht van bomen digitaal af te laten handelen door chauffeurs.

Door een koppeling met planpakket TANS op te zetten, wordt de data in de app klaargezet voor chauffeurs. Naast een aantal eigen rijders maken ook de door Ebben ingehuurde chauffeurs gebruik van deze nieuwe dienst. De eerste ervaringen zijn positief.

Volgens Patrick van de Sluis (Coördinator IT en Planner Nederland & België) sluit deze innovatie goed aan bij de uitstraling die Ebben wil hebben. “De chauffeur is ons visitekaartje bij de klant. Door de vrachtadministratie digitaal af te handelen, creëren wij gemak voor de klant, de chauffeur en onze eigen administratie.”

Boomkwekerij Ebben bespaart kosten door de administratieve handelingen sneller te laten verlopen. Het implementeren van Collect + Go was uiteindelijk heel goed te doen. Van De Sluis: “Doordat C+G in staat was om ons proces te configureren, hebben wij vrijwel geen systeemaanpassingen hoeven doen. Door de ondersteuning die geboden werd, was het echt een kwestie van plug & play. Gelukkig hadden wij tijdens de vorstperiode even de tijd om het binnen de organisatie te introduceren