Preseed fonds Ondernemerslift+ heeft deze week groen licht gegeven voor de toekenning van een preseed financiering. Deze lening stelt Collect + Go in staat om nieuwe innovaties toe te voegen aan haar platform. Met het geld uit deze lening ontwikkelt zij een zelfregistratie proces voor chauffeurs. Daarmee wordt het voor hen makkelijker om aan de poort ladingdocumenten op te pikken.

Dit zelfregistratie proces is een van de bouwstenen in het plug&play adoptiemodel. Parallel aan de lancering van deze functionaliteit introduceert Collect + Go een online aansluitmodel. Klanten bestellen daarbij online een transactiebundel die past bij hun verbruik.

Na het activeren van deze transactiebundel start het gebruik. Volgens een volledig transparant tarievenmodel: Pay and Go. Klanten betalen daarin alleen het verbruik.

Zie ook www.ondernemersliftplus.nl