PRO8275

PRO8275

[av_social_share title=’Deel dit stuk’ style=” buttons=’custom’ share_facebook=’aviaTBshare_facebook’ share_twitter=’aviaTBshare_twitter’ share_pinterest=’aviaTBshare_pinterest’ share_gplus=’aviaTBshare_gplus’ share_linkedin=’aviaTBshare_linkedin’ share_mail=’aviaTBshare_mail’ admin_preview_bg=”]

[av_hr class=’default’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′]

[av_one_half first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]
[av_image src=’https://collectgo.eu/wp-content/uploads/2017/11/TT-Webfleet.png’ attachment=’2667′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]
[/av_one_half]

[av_hr class=’default’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′]

[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]
Sneller van A naar B

De chauffeurs van Probio Produktions GmbH tekenen hun vrachtbrieven digitaal af binnen Collect + Go. Dit doen ze op hun TomTom PRO 8275 driver terminals.

Eigenaar Franck Markerink is erg blij met deze nieuwe manier van werken. Hij licht toe: “Het maakt ons klantgerichter. We komen professioneler over. En het werkt sneller. Chauffeurs nemen meteen foto’s van de documenten die ze tegen komen. Daarna ondertekenen afzender, chauffeur en ontvanger. De papieren vrachtbrief is daarmee verleden tijd. Dat scheelt mij weer een zaterdagmiddag op kantoor.”

Door te kiezen voor de technologie van TomTom Telematics in combinatie met Collect + Go brengt Probio Produktions GmbH het beste van twee werelden samen. De robuuste PRO driver terminal van TomTom Telematics is het ideale hulpmiddel voor de chauffeur in en rondom het voertuig. En met de Collect + Go app is de chauffeur sneller weer op weg.

Wil je zien hoe dit werkt? Bekijk dan de demo.
[/av_textblock]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=1wVKrLFOLy8′ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

Sluit Menu