Collect + Go op de Mobiliteits RAI

Collect + Go op de Mobiliteits RAI

[av_social_share title=” style=” buttons=’custom’ share_facebook=’aviaTBshare_facebook’ share_twitter=’aviaTBshare_twitter’ share_gplus=’aviaTBshare_gplus’ share_linkedin=’aviaTBshare_linkedin’ share_mail=’aviaTBshare_mail’ admin_preview_bg=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]We staan als logistieke startup op de Mobiliteits RAI in Amsterdam. Vandaag hebben we een innovatiesessie over de toepassing van e-CMR. Daarin delen we hoe de data van de vrachtbrief kan helpen om vrachtauto’s sneller af te handelen. 30 minuten tijdwinst in de afhandeling van vrachtauto’s is mogelijk! Wil je hier meer over weten? Kom dan naar onze sessie in het Mobiliteits Theater om 14:30. Of kom naar onze stand in Hal 1, tegenover het Mobiliteits Theater.
[/av_textblock]

Sluit Menu